***

Peste sapte mari si tari, intr-un regat indepartat, unde Fat-Fabulos isi ducea viata de print fara nici o alta grija decat sa nu-si rupa vreo unghiuta sau sa i se stearga lacul de pe unghii, sosi vestea tragica a faptului ca printesul Ileanu Cosanzeanu, care inca nu-si finalizase tranzitia, a fost rapit de un Zmeu fioros, misogin si transfob.

Pe loc Fat-Fabulos a decis sa devina erou si sa-l salveze pe Ileanu Cosanzeanu, chiar daca multa lume se intreba, ilegal, evident, cum poate ridica un print ca el ditamai sabioiul. Dar nimeni nu avea curajul sa puna intrebarea asta cu voce tare, nevrand sa riste sa intre sub auspiciile legislatiei care pedepsea sex-hate-ul.

Printul si-a luat cea mai buna prietena, o tanara transgender pe nume Ana, care avea mult curaj si pricepere, si au pornit spre castelul zmeului.
Dupa multe aventuri, cei doi au ajuns la castel si l-au gasit pe Ileanu, care era acum o femeie puternica si independenta, care isi accepta identitatea de transgender.

Nici nu au avut timp sa schimbe cateva cuvinte, ca buzduganul zmeului se izbi in usa. Zmeul se ivi si el numaidecat. Fat-Fabulos nu-si luase palosul. Dar avea de partea sa mai multe scule vrajite care se numeau Metoo, legea anti-transfobie, curicula nationala de acceptare a diversitatii, si asa mai departe, cu care lovi, pe rand, zmeul.

Acesta, un mascul toxic, in esenta, fu repede adus la tacere de armele vrajite. Iar cand Fat – Fabulos obosi, lua initiativa Ana, care il vraji cu citate din legislatia anti-discriminare, cu reclamatii la diverse comisii si comitete de supraveghere si trimiteri la consultanta psihologica, pana cand zmeul si-a luat lumea in cap.

Cei trei s-au intors in regat si au pus-o de o nunta ca-n povesti. Cum cine cu cine? Evident, Fat – Fabulos cu Ileanu Cosanzeanu. Ana nu s-a suparat. Ea a fost fericita pentru ei si i-a sustinut in continuare pe cei doi indragostiti.

Ana stia ca in zilele cu iahnie de fasole, Fat Fabulos o sa vina la ea, ca nu-i placeau fasolele. Iar in zilele cu afumatura, stia ca Ileanu va veni la ea, ca pe Fat Fabulos o sa-l doare capul de la fiere.