Vine represiunea!

0
56

În timp ce conflictul din Ucraina se îndreaptă către un deznodământ trist, nervozitatea crește în partea occidentală a lumii. Conducătorii “lumii libere”, care au provocat și exploatat abil tensiunile geopolitice, încep să se sperie de ceea ce au stârnit când au băgat bățul prin gardul ursului.

Cu toate că au obținut profituri imense din vânzarea fricii și distrugerea economiilor – determinând statele captive să le cumpere armele și resursele energetice – ei descoperă acum că un bulgăre de zăpadă imens vine spre ei, crescând pe măsură ce se rostogolește.

Schimbările la nivel global sunt evidente, iar Occidentul se pregătește să cunoască o eră glaciară sub toate aspectele – economic, social și militar. Această realitate provoacă panică printre “baietii deștepți” , care încep să intre în fibrilație, și apăsă butoanele în încercarea disperată de a se salva.

Se conturează o amenințare iminentă: Europa este chemată să se mobilizeze pentru război , sacrificând ultimele resurse economice și resturile de libertate de exprimare pentru a pregăti populația pentru confruntarea militară. Cei care refuză să se conformeze vor suporta consecințele.

Un exemplu clar este amenințarea la adresa Ungariei, unde un atac economic este o perspectivă reală, având în vedere tactica utilizată în trecut împotriva țărilor care au sfidat ordinele impuse.

Prin urmare, este cazul să vă pregătiți sufletește. Sunt pe cale să sosească vremuri dificile, în comparație cu care timpurile din vremea pandemiei o să ni se pară parfum. Deja se agită lanțurile cenzurii, se discută despre posibilitatea suprimării surselor de informații care nu răspund la ordinele lor.

Rămâne eterna întrebare: ce e de făcut? E greu de dat un răspuns, dar putem începe cu găsirea unor surse de informare multiple, astfel încât să scăpăm de manipularea media a surselor oficiale. Un om informat este un om avertizat și poate fi mai greu forțat să accepte realitatea servită de autorități.