Partid, popor, o singură voință!

0
17

Sub semnul unei îngrijorări profunde, poporul muncitor al Republicii România aduce acuzații grave împotriva răului produs de excesul de libertate de exprimare, de ratiile alimentare prea mari, circulația nesănătoasă a autovehiculelor și prea mult timp liber acordat cetățenilor, toate acestea ducând la o slăbire a statului nostru democratic.

Libertatea de exprimare, în loc să fie folosită pentru a promova ideile referitoare la pericolul schimbărilor climatice, la amenințările pandemice și la primejdia războiului, ori pentru a consolida unitatea și credința în conducătorul nostru luminat, a fost coruptă de indivizi îndrăzneți și dușmănoși, care au îndrăznit să critice și să submineze guvernarea țării. Această libertate excesivă a dat naștere la tendințe subversive și nefericite, care riscă să submineze întregul nostru efort pentru a ne proteja împotriva amenințărilor.

Ratiile alimentare generoase, în loc să fie gestionate cu înțelepciune și cumpătare, au dus la risipă și dezmăț. Neînțelegerile, corupția și lipsa de disciplină au permis unora să-și umple cămările. Această abordare iresponsabilă a resurselor noastre prețioase arată că lipsa supravegherii și a controlului adecvat au permis cetățenilor să se dedice exceselor și obiectivelor egoiste, în detrimentul interesului comun al poporului.

Circulația neîngrădită și haotică a autovehiculelor a dus la o situație periculoasă și necorespunzătoare pentru o societate modernă. Străzile au devenit pline de mașini care se mișcă în voie, fără responsabilitate și fără a lua în considerare consecințele asupra mediului înconjurător sau necesitățile colective ale societății. Astfel de practici reprezintă o manifestare a decăderii valorilor europene și ne arată că autoritățile trebuie să acționeze cu fermitate pentru a corecta această stare de fapt.

Cetățenii noștri au primit prea mult timp liber, iar aceasta a dus la o preocupantă laxitate și absență de conștiință civică. În loc să-și dedice timpul liber în slujba statului nostru și pentru a contribui la prosperitatea țării, unii cetățeni au ales să se lase pradă obișnuințelor fără valoare, în detrimentul interesului comun. Această atitudine nu numai că slăbește temeliile societății noastre, ci poate avea consecințe dezastruoase pentru ordinea socială și disciplina din țară.

Este evident că lipsa unei supravegheri atente din partea autorităților a creat o situație neplăcută și periculoasă. Din acest motiv, îndemnăm în mod solemn conducătorii noștri să acționeze cu hotărâre și cu mână de fier pentru a restabili ordinea, disciplina și conștiința civică. Fiecare cetățean trebuie să fie educat și conștientizat cu privire la datoria sa de a pune deoparte alimente și produse în sprijinul Marelui Vecin de la Nord, pentru ca acesta să poată înfăptui marile sale planuri.

PS Chiar dacă nu se mai folosește acest limbaj, specific, în general, anilor ’80 ai secolului trecut, ideile pe care le vehiculează politicienii și media aservită sunt aceleași: sunt prea multe drepturi, prea multă libertate, consumăm prea multe resurse și, prin urmare, e nevoie de un control masiv asupra societății ca să “se facă ordine”. Culmea este că milioane de oameni aplaudă aceste idei, fără să-și dea seama ce înseamnă implementarea acestora.