Mi-a venit asa o pofta de gulas…

    0
    28

    … si am facut. De fapt, eu ii zic gulas, altii ar putea avea o parere diferita si sa-i spuna mancarica de cartofi cu zeama 🙂

    In fine, am tocat doua cepe mari si le-am aruncat intr-o oala in care am pus ulei. Peste ceapa am aruncat niste carne de vita ramasa din pachetul folosit la ciorba de ieri.

    Am mai utilizat si niste muschi de porc, facut cu ierburi mediteraneene (eeee, s-a schimbat reteta la tara de cand cu globalizarea 🙂 ) si am pus niste apa calda, cat sa cuprinda totul si am lasat sa se fiarba. Am curatat un morcov mare, vreo trei cartofi potriviti si i-am taiat felii pe care le-am aruncat in oala. Am completat cu apa clocotita si am mai pus, de control, un ardei kapia taiat felii, o bucata mica de ardei iute si niste frunze de telina.

    Acum, daca stau bine sa ma gandesc, trebuia pus la final si niste suc de rosii. Am uitat, pentru ca am pus boia de ardei dulce si putin praf de piper alb.

    A mers de minune cu gogonele murate.