Va fi un week-end aglomerat

6
20

asfalltare-2asfalltare-3asfalltare-1

Se asfalteaza in zona centrala a orasului si la pasarela Letea (Podul de la Narcisa). Astazi, insusi primarul Romeo Stavarache a fost sa inspecteze cum se asfalteaza in Centru, pe langa statuia lui Stefan cel Mare.

6 COMENTARII

  1. Ramane un paradox pentru mine personal cum au decis sa asfalteze in centrul orasului, iar drumul ce duce dinspre bancorex spre capatul liniei 22 este de o eternitate ca dupa bombardament…si nu e nici pe departe singurul, l`am nominalizat deoarece consider ca e cel mai elocvent exemplu..

  2. uita te pe planul urbanistic, soseaua de la bancorex spre piata centrala va fi asfaltata imediat dupa ce vor fi terminate lucrarile dintre cele 2 sensuri giratorii, iar apoi se vor asfalta fasia dintre piata centrala si cascada, si nu in ultimul rand strada stefan cel mare complet 😉 !!

  3. Eu cred ca primarul vroia sa se simta ca in Bucuresti, dar ii era lene sa mearga 5 ore. Azi eram asa derutata in intersectia aia incat l-am intrebat pe unu’ unde-s trecerile de pietoni! Noroc ca mai traversau cativa, altfel nu-mi dadeam seama de locul exact. Ca sa nu mai spun ca la Economic tre’ sa sari gardul daca vrei sa traversezi legal.

    Ce-au avut in cap cand au construit asa ceva????