Conspiratia cailor

5
22

Intii au incercat cu avionul. Au patruns tiptil pe pista Aeroportului din Bacau si au incercat sa opreasca ditamai hardughia care incerca sa-si faca vint sa decoleze. N-au reusit si s-au retras lasind in urma cadavrul unuia dintre ei, lovit drept in cap de roata avionului. Au mai incercat apoi sa patrunda pe pista, dar au fost depistati la timp.

S-au luat apoi de citiva trecatori de pe o strada din cartierul Nord. L-au smotocit bine pe unul dintre ei, pina l-au bagat in spital. Erau cit pe ce sa-l lichideze, dar au fost intrerupti de tirul precis al unor pietre aruncate de un bacauan.

In week-endul trecut au incercat iar. De data asta cu un InterCity. Au incercat sa-l deraieze. S-au avintat mai multi deodata pe sine, dar au dat gres din nou. Doi cai au cazut vitejeste sub rotile de otel ale trenului Bucuresti – Suceava Nord.

Continuare

5 COMENTARII

  1. In lumea civilizata, e pe cale de disparitie conceptul de “ciine vagabond”. La noi, il inventam pe cel de “cal vagabond”. Or sa ajunga sa alerge intr-o salbaticie urbana. Or sa reapara apasii si comansii. Urmeaza, firesc, oamenii albi, cu pistoale la cingatoare. Si Mall-urile vor tine loc de Saloon-uri.